Mimarlık, Tarih ve Fotoğrafçılık Alanlarında Erasmus Personel Haftası [Haliç_İmgeler / İzlenimler / Yansımalar]

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, uluslararası yüksek öğretim kurumlarında görev yapan akademik ve idari çalışanları, Erasmus + Personel Hareketliliği Eğitim Alma Faaliyeti çerçevesinde, İstanbul'un kalbi Haliç’te,  14-18 Ağustos 2017 tarihleri ​​arasında yapılacak olan "Mimarlık, Tarih ve Fotoğrafçılık Alanlarında Erasmus Personel Haftası"na [Haliç_İmgeler / İzlenimler / Yansımalar] davet ediyor.

Program ayrıntıları ve başvurular için lütfen aşağıdaki dokümanları inceleyiniz.

Program Tanıtımı

Başvuru Formu

Final Program

Bilgi Paketi

Başvurularınız bekliyoruz.

Erasmus Staff Week for Architecture, History and Photography [Golden Horn_Images / Impressions / Reflections]

Within the framework of Erasmus+ Training Mobility, Istanbul Ayvansaray University invites academic and administrative staff of higher education institutions to "Erasmus Staff Week for Architecture, History and Photography" [Golden Horn_Images / Impressions / Reflections] which will be held at the heart of Istanbul—Golden Horn—between 14th and 18th August 2017.

Please, see the below information for further details and the application procedure.

Introduction of the Program

Application Form

Final Program

Information Package

We are looking forward to your applications!